Διαχείριση Κρατήσεων

Boost up your REservations

Αναλαμβάνουμε το ρόλο του τμήματος κρατήσεων & πωλήσεων του καταλύματός σας. Είτε πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα, σύνολο ενοικιαζόμενων δωματίων ή μια μεμονωμένη τουριστική κατοικία, αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των κρατήσεών σας όλο το χρόνο, 7/7.

Διατηρούμε συνεχώς άμεση επικοινωνία και συντονισμό με το τμήμα υποδοχής του καταλύματος, ενώ υπάρχει άμεση γνώση και πληροφόρηση όλων των κρατήσεων ανά πάσα ώρα και στιγμή – σαν να υπάρχει φυσική παρουσία τμήματος κρατήσεων!

Ορισμένες από τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Γιατί να το επιλέξω;

Αύξηση των κρατήσεων. Πλέον οι τιμές, η προώθηση στα κανάλια διανομής και το room allocation (ανάθεση δωματίων) γίνονται από έμπειρους συνεργάτες, 100% εξειδικευμένους στον τομέα αυτό. Ο πωλήσεις αυξάνονται με στοχευμένη στρατηγική και τεχνογνωσία, όπως και τα έσοδα της επιχείρησης.

Μείωση του φόρτου εργασίας & διαχείρισης προσωπικού. Απαλλάσσεστε από την ανάγκη να διατηρείτε προσωπικό κρατήσεων ή να επιβαρύνετε άλλα τμήματα όπως της ρεσεψιόν ή του υπεύθυνου του καταλύματος.

Εστιάζετε την ενέργεια σας στο κύριο κομμάτι της φιλοξενίας, που είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στο κατάλυμα σας.

Εξασφαλίζετε τη σταθερή λειτουργία του Back Office, μέσω μιας μακροπρόθεσμης και επαγγελματικής συνεργασίας που δεν επηρεάζεται από άλλους παράγοντες.

info@atwa.gr