Ειδικές Υπηρεσίες

REdiscover your product

A. Δημιουργία Περιγραφής καταλυμάτων (Copywriting)

Η υπηρεσία δημιουργίας περιεχομένου αφορά τη σύνταξη όλων των περιγραφών γύρω από το κατάλυμα, για τη χρήση τόσο σε online όσο και σε offline πλαίσια. Είτε πρόκειται για μια νέα επιχείρηση είτε για ένα εδραιωμένο κατάλυμα, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία όλων των κειμένων – περιγραφών που χρειάζεστε, μετά από ανάλυση του προϊόντος σας και προσανατολισμού στο επιθυμητό ύφος.

Γιατί να το επιλέξω;

Η πρώτη επαφή του πελάτη με το κατάλυμα γίνεται online. Επομένως είναι σημαντικό να χτιστεί ένα ελκυστικό περιεχόμενο που θα πείσει τον υποψήφιο πελάτη να ολοκληρώσει την επιθυμητή κράτηση. 

Η μοναδική και ευρηματική περιγραφή ενός καταλύματος τόσο στο σύνολο του όσο και ανά ειδική κατηγορία, αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για την πιο επιτυχημένη προώθηση του προϊόντος.

Η δημιουργία ενός συνόλου προωθητικών περιγραφών εξατομικευμένων, στοχευμένων και ραμμένων στα μέτρα σας, θα αναδείξει στο μέγιστο τον ξεχωριστό χαρακτήρα της μονάδας, των δωματίων και των υπηρεσιών σας.

B. Υπηρεσία Μυστικού Επισκέπτη (Mystery Guest)

Το πρόγραμμα mystery guest είναι μία στρατηγική που εισήγαγαν στο χώρο της φιλοξενίας μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι και αποτελεί μια άμεση επισκόπηση της επιχείρησης μέσα από τα μάτια ενός πελάτη – μυστικού επισκέπτη.

Έμπειροι συνεργάτες επισκέπτονται το κατάλυμα μυστικά, ως κανονικοί πελάτες, που μόνο σκοπό έχουν να αξιολογήσουν με σαφήνεια κάθε πτυχή της παραμονής τους στο κατάλυμα. Στο τέλος κάθε επίσκεψης, λαμβάνετε μία πλήρη αναφορά για κάθε τμήμα και ιδέες – προτάσεις για κενά που εντοπίστηκαν.

Γιατί να το επιλέξω;

Οι πελάτες έχουν συνεχώς νέες απαιτήσεις και ανάγκες που πρέπει να καλύψετε. Εκ του αποτελέσματος, είναι συχνά δύσκολο να εντοπίσετε εκ των έσω τα ουσιαστικά θέματα που μπορεί να επηρεάζουν τις πληρότητες της μονάδας και φυσικά, τα έσοδά σας.

Τα online σχόλια των πελατών για δυσκολίες κατά τη διαμονή τους μπορεί να είναι πολλές φορές παραπλανητικά ή να επηρεάζονται από άσχετες παραμέτρους και ως αποτέλεσμα να μην αντικατοπτρίζουν την πηγή ή το βάθος του εκάστοτε προβλήματος. 

Η εμφάνιση ενός μυστικού συνεργάτη σε ανύποπτο χρόνο, δίνει την ευκαιρία να καταγραφούν οι διαδικασίες και τα κενά των υπηρεσιών αλλά και του ξενοδοχείου ως σύνολο, με αντικειμενικό και στοχευμένο τρόπο.

Η υπηρεσία αυτή μπορεί να φέρει μόνο θετικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας, να αναδείξει θέματα που δε γνωρίζατε πως υπήρχαν και να εντοπίσει ατέλειες προς βελτίωση.

info@atwa.gr