Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Η Reminds Hospitality προσφέρει λύσεις για τον ξενοδόχο που επιθυμεί να βελτιώσει το προϊόν του.

Harry Papadopoulos
Χάρης Παπαδόπουλος

George Kourtides
Γιώργος Κουρτίδης

Effie Moraiti
Έφη Μωραΐτη

H Reminds Hospitality αποτελεί μια ομάδα έμπειρων συνεργατών με αγάπη για τη φιλοξενία που ενώθηκαν από την όρεξη για δημιουργική εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος. 

Η ομάδα μας προσφέρει λύσεις για τον ξενοδόχο που επιθυμεί να βελτιώσει το προϊόν του, να το αναβαθμίσει ή απλώς να αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες κομμάτια της λειτουργίας της επιχείρησης.

Οι συνεργασίες μας χτίζονται πάνω σε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και βασίζονται στον επαγγελματισμό, ομαδικότητα και εμπιστοσύνη.

Με εμπειρία 10 ετών στον τουρισμό σε διάφορους ρόλους όπως Γενική Διαχείριση, Οικονομική Διαχείριση, Διαχείριση Κρατήσεων & Πωλήσεων, Υποδοχή κ.α., στοχεύουμε πάντα στην παροχή υπηρεσιών που θα μεγαλώσουν την επιχείρηση και θα τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Παρόλες τις προκλήσεις και τις ριζικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια στον τουρισμό πιστεύουμε στη δυναμική του κόσμου της φιλοξενίας και είμαστε εδώ για να μεταφράσουμε την τεχνολογία σε βοήθεια, τη στρατηγική σε στήριξη και τις ιδέες σε πραγματικές υπηρεσίες.

Mission & Vision

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους. Να τους οδηγήσουμε να αναδείξουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του καταλύματός τους, δημιουργώντας έναν πραγματικό πόλο έλξης για πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενους.

Το όραμα μας είναι η Reminds Hospitality να “υπενθυμίσει” στους συνεργάτες της την αξία της φιλοξενίας και να γίνει συνώνυμο ουσιαστικής συμβουλευτικής βοήθειας σε θέματα διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων .

Our values

Μοναδική φιλοξενία

Αντλώντας έμπνευση από τις ρίζες του θεσμού της φιλοξενίας

Ομαδικό
πνεύμα

...και επαγγελματισμός, γιατί μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα

Δημιουργική συνεργασία

Συζητάμε, κατανοούμε και μεταμορφώνουμε τις ιδέες σε έργα

Σχέση εμπιστοσύνης

Με πλήρη διαφάνεια σε κάθε κίνηση, προχωράμε προς μια κατεύθυνση

info@atwa.gr