Η ομάδα μας

Λίγα λόγια για εμάς

Η αγάπη όλης της ομάδας για τη φιλοξενία με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ποιότητα αποτελεί διαρκώς κίνητρο για εξέλιξη και βελτίωση.

H Reminds Hospitality αποτελεί μια ομάδα έμπειρων συνεργατών με αγάπη για τη φιλοξενία που ενώθηκαν από την όρεξη για δημιουργική εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος. 

Η ομάδα μας προσφέρει λύσεις για τον ξενοδόχο που επιθυμεί να βελτιώσει το προϊόν του, να το αναβαθμίσει ή απλώς να αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες κομμάτια της λειτουργίας της επιχείρησης.

Οι συνεργασίες μας χτίζονται πάνω σε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και βασίζονται στον επαγγελματισμό, ομαδικότητα και εμπιστοσύνη.

Με εμπειρία 10 ετών στον τουρισμό σε διάφορους ρόλους όπως Γενική Διαχείριση, Οικονομική Διαχείριση, Διαχείριση Κρατήσεων & Πωλήσεων, Υποδοχή κ.α., στοχεύουμε πάντα στην παροχή υπηρεσιών που θα μεγαλώσουν την επιχείρηση και θα τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Παρόλες τις προκλήσεις και τις ριζικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια στον τουρισμό πιστεύουμε στη δυναμική του κόσμου της φιλοξενίας και είμαστε εδώ για να μεταφράσουμε την τεχνολογία σε βοήθεια, τη στρατηγική σε στήριξη και τις ιδέες σε πραγματικές υπηρεσίες.

Η ομάδα μας

Χάρης Παπαδόπουλος

Co-founder & Managing Director

Εξειδικεύεται στην ανάλυση δεδομένων, με μακροχρόνια εμπειρία στα χρηματοοικονομικά, τα τραπεζικά και τον τουρισμό. Λάτρης των γραφημάτων, των αριθμών και της στατιστικής. Βασικοί στόχοι του η αύξηση των πωλήσεων και η μεγιστοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων.

Γιώργος Κουρτίδης

Co-founder & Director of Sales

Εξειδικεύεται στη Διαχείριση Ξενοδοχείων και ανθρώπινου δυναμικού, με μακροχρόνια εμπειρία στο management και την αξιολόγηση νέων project. Λάτρης των καινοτόμων ιδεών και της μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητας. Βασικοί στόχοι του το rebranding και οι δημιουργικές αλλαγές.

Έφη Μωραΐτη

Director of Operations

Εξειδικεύεται στη Διαχείριση Κρατήσεων και Πωλήσεων, με μακροχρόνια εμπειρία σε σημαντικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Λάτρης της φιλοξενίας και της εξυπηρέτησης πελατών. Βασικοί στόχοι της η βελτιστοποίηση των πλάνων και ο εντοπισμός σημείων προς αναβάθμιση.

Κική Δαγκαλίδου

Operations Manager

Εξειδικεύεται στη λειτουργία των ξενοδοχείων, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και τον εσωτερικό συντονισμό με τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα. Πάντοτε με γνώμονα τα καλύτερα αποτελέσματα και τους πιο απαιτητικούς στόχους. Επικεντρώνεται στην αύξηση της φήμης και στην εξασφάλιση της απρόσκοπτης
λειτουργίας των καταλυμάτων.

Βασίλης Παπαδόπουλος

Business Development Manager

Ένας αληθινός Marketer με χρόνια σπουδών τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο καινοτόμο μάρκετινγκ, με μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις B2B. Ενθουσιώδης για νέα projects –με εστίαση στη σχέση πελατών και το branding.

Νόνα Σάνιου

Reservations Executive

Εξειδικεύεται στις κρατήσεις, τις πωλήσεις και την εξεύρεση δημιουργικών λύσεων σε κάθε περίσταση. Παθιασμένη με τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Επικεντρώνεται στην υπέρβαση των στόχων και στη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του back office.

Εύα Παπαδοπούλου

Financial Manager

Μια πραγματική ειδήμων στα λογιστικά με μακρά εμπειρία στα Οικονομικά & τις Πωλήσεις. Εξειδικεύεται στη διαχείριση της λειτουργίας του Back Office, στη ρύθμιση και βελτιστοποίηση όλων των παρεχόμενων Revenue Management εργαλείων, καθώς και στις διαδικασίες τιμολόγησης και πληρωμών.

Αθηνά Βασιλοπούλου

Reservations Executive

Εξειδικεύεται στις κρατήσεις και τη διαχείριση πελατών με προηγούμενη εμπειρία σε εξαιρετικά πολυτελή καταλύματα. Αφοσιωμένη να υλοποιήσει κάθε project που της ανατίθεται, δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και στην επίλυση προβλημάτων. Μια πραγματική επαγγελματίας με πάθος για τη φιλοξενία.

 

Δέσποινα Φατεσίδου

Content Analyst

Μία γνήσια καλλιτεχνική φύση με ιδιαίτερη κλίση στην κειμενογράφηση, στη δημιουργία περιεχομένου και την έρευνα αγοράς. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια ενώ διαθέτει εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες. Βασικό στοιχείο αποτελεί η ικανότητας δημιουργίας αξίας και η πνοή που δίνει σε κάθε project

Mission & Vision

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους. Να τους οδηγήσουμε να αναδείξουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του καταλύματός τους, δημιουργώντας έναν πραγματικό πόλο έλξης για πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενους.

Το όραμα μας είναι η Reminds Hospitality να “υπενθυμίσει” στους συνεργάτες της την αξία της φιλοξενίας και να γίνει συνώνυμο ουσιαστικής συμβουλευτικής βοήθειας σε θέματα διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων .

Our values

Μοναδική φιλοξενία

Αντλώντας έμπνευση από τις ρίζες του θεσμού της φιλοξενίας

Ομαδικό
πνεύμα

...και επαγγελματισμός, γιατί μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα

Δημιουργική συνεργασία

Συζητάμε, κατανοούμε και μεταμορφώνουμε τις ιδέες σε έργα

Σχέση εμπιστοσύνης

Με πλήρη διαφάνεια σε κάθε κίνηση, προχωράμε προς μια κατεύθυνση